cosmische danser
Home Introductie Diensten India Informatie Contact

Diensten
FinanciŽle administratie
Het verwerken van de boekhouding, het verzorgen van aangiftes omzetbelasting, het opstellen van de balans en winst- en verliesrekening.

Loonadministratie
Verzorgen van maandelijkse loonberekeningen, aangiftes loonbelasting, loonstroken, jaaropgaven, etc. voor uw werknemers.

Tussentijdse rapportages
Het tussentijds opstellen van rapportages kan in twee vormen: rapportage in dezelfde vorm als een jaarrekening, of op maat ontwikkelde rapportages met specifieke aandacht voor zaken die voor u van belang zijn.

Financieel management
Het periodiek controleren van de financiŽle administratie en het opstellen van maatwerk management rapportages met aandacht voor budgetvergelijking (Planning Control Cyclus), kasstroomanalyse, wat-als scenario's en advisering.

Opstellen jaarrekening
Jaarlijkse controle en afsluiting van de financiŽle administratie en het opstellen van een jaarrekening en (eventueel) publicatiejaarstukken volgens wettelijke regelgeving.

Fiscale dienstverlening (aangiftes)
Verzorging van de aangiftes vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, loon- en omzetbelasting. Ook voor bezwaar- en beroepschriften kunt u bij ons terecht.

Fiscale advisering
Maatwerk advisering inzake vennootschaps- en inkomstenbelasting bijvoorbeeld bij wijziging van rechtsvorm, bedrijfsoverdracht, pensioenen, herstructurering, etc.

Overige advisering
Adviseren en het helpen met het opstellen van (onder andere) financieringsaanvragen, ondernemingsplannen, bedrijfswaardering, etc.

©2007 JJ Geuke | Webdesign