cosmische danser
Home Introductie Diensten India Informatie Contact

India
Outsourcing finance/Accounting naar India
Door de aanwezige kennis en praktijkervaring van S&S Consultant B.V. in het MKB is de financiŽle outsourcing dan ook een aanvullende dienstverlening. S&S Consultant zorgt dat ook de MKB-cliŽnten kunnen genieten van de voordelen van outsourcing zonder zelf tijd en energie kwijt te zijn aan communicatie, culturele verschillen en ingewikkelde offshore processen.

Outsourcing kan niet alleen winstgevend zijn maar tevens de sleutel tot groei van de onderneming, vooral rekening houdend met de krapte op de arbeidsmarkt van financieel personeel. India staat bekend om kwalitatief hoog opgeleide financieel personeel met een uitstekende arbeidsethiek.

S&S Consultant heeft al 17 jaar ervaring in het MKB praktijk met een groot netwerk in India. Onze cliŽnten hebben de volgende voordelen:
  • Deskundig advies met betrekking tot outsourcing van financiŽle activiteiten en projecten;
  • Zorgen dat outsourcing van de projecten deskundig plaats vindt, tegen concurrerende prijzen en goede kwaliteit op flexibele basis;
  • Minimaliseren van culturele verschillen door oog te hebben voor de verantwoordelijke personen in beide landen. Het gaat uiteindelijk niet alleen om de vakkundige kennis maar ook om andere zakelijke aspecten die van wezenlijk belang zijn voor een goede zakelijke verstandhouding in beide landen.
  • Studiereizen
    Op aanvraag organiseren wij studiereizen voor bedrijven naar India. Wij zorgen ervaar dat de reis effectief is en brengen u in contact met locale partners in India, want uiteindelijk gaat het niet alleen om de zakelijke aspecten maar ook om de culturele aspecten en al het andere wat India te bieden heeft. Het is van belang deze veelzijdige markt goed voorbereid te betreden en een duidelijk beeld te hebben van de kansen en belemmeringen. Uit onderzoek is gebleken dat het succes ligt in de bereidheid om elkaar culturele waarden en normen te begrijpen en het accepteren van tevens het Indiase werk cultuur. De Nederlandse bedrijfscultuur werkt soms belemmerend. Een succesvolle implementatie van projecten is verzekerd indien de implementatie plaats vind onder de supervisie en verantwoordelijkheid van een India kenner. De directheid van Nederlanders is heel erg onprettig in een cultuur waarin "nee zeggen" onbeleefd is.

    ©2007 JJ Geuke | Webdesign